Het doel van E.H.B.O. vereniging Almere
  • Het doel van onze vereniging is het geven van EHBO cursussen voor het verkrijgen van het eenheidsdiploma EHBO. De cursisten krijgen 16 lessen gevolgd door een examen. Het examen wordt afgenomen onder toezicht van het Oranje Kruis. Het examenteam bestaat uit een arts, een externe kaderdocent en twee Lotusslachtoffers. Als het examen met goed gevolg wordt afgelegd dan krijgt de cursist een door het Oranje Kruis verstrekt diploma. Dit diploma blijft 2 jaar geldig. (lees hieronder over de te volgens herhalingslessen) U dient minimaal 15 jaar oud zijn om een examen af te leggen.
     
  • Wij verzorgen de cursussen: Reanimatie inclusief AED en Eerste Hulp aan Kinderen.


  • Wij geven vervolglessen om de geldigheid van het diploma te behouden. Deze lessen dienen jaarlijks gevolgd te worden. Na het behalen van het diploma dienen de leden bij aanvang van het eerstvolgende seizoen te beginnen met vervolglessen. Voor EHBO dient u 6 lessen te volgen. De herhaling Reanimatie en EHVK bestaat uit 1 les.


  • De EHBO-vereniging verleent eerste hulp tijdens evenementen in en om Almere. De medewerkers van onze buitendienst zijn goed getrainde eerste hulpverleners.

Inloggen
Sponsors