Informatie evenementen


Ik wil u graag voorstellen aan de mascotte van de buitendienst: Charly. Zijn verjaardag is op 5 juni. Deze vriendelijke beer woont bij Enny. Wil je een poot geven, kom dan naar een van onze evenementen want daar is Charly natuurlijk altijd aanwezig.

Als EHV'er meewerken aan een evenement

Voor vele mensen is EHBO zelfs een hobby geworden. Zij doen dit buiten hun normale dagelijkse werk om. Het is niet alleen erg leuk maar ook zeer leerzaam om je in te zetten voor de buitendienst. Je kunt immers je kennis in praktijk brengen. Als je in het bezit bent van een geldig EHBO diploma en je wilt een keer meewerken tijdens een evenement, neem dan contact op met de buitendienst co├Ârdinatrice.

Een evenement wordt in dagdelen verdeeld. Je kunt overleggen welk dagdeel jou het beste schikt. Vanzelfsprekend wordt je begeleid door een ervaren EHV'er. Er zijn diverse soorten evenementen, dus er is altijd wel iets dat jou zal aanspreken. Heb je interesse of wil je informatie neem dan contact op met Enny Runkat. Tijdens evenementen wordt gezorgd voor eten en drinken.

Voor sommige evenementen zijn er meer aanmeldingen door hulpverleners dan daadwerkelijk nodig is. Om iedereen tegemoet te komen zullen de mensen in dagdelen ingedeeld worden.

Om de kwaliteit van de buitendienst hoog te houden verzoeken wij iedere vrijwilliger minstens drie keer per seizoen aan een evenement deel te nemen.

Inloggen
Sponsors