Menu Sluiten

Deze herhalingsles is bestemd personen die in het bezit zijn van het certificaat reanimatie inclusief AED en die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen. Van de deelnemer wordt een actieve inzet verwacht, theorie vindt hoofdzakelijk plaats tijdens de praktijk. Het accent van de les ligt op de praktijk. Het opfrissen en uitbreiden van de kennis en vaardigheden op het gebied van extern alarmeren, het controleren van vitale functies en reanimeren volgens de laatste goedgekeurde richtlijn van de NRR, het belang van elektrische schokken bij circulatie stilstand, veilig en efficiĆ«nt een schok toedienen met behulp van een AED.

In verband met Covid-19 werken we volgens het protocol dat is vastgesteld door het bestuur op 5 augustus 2020.

Locatie en tijd
De lessen worden gegeven in Het Baken (Rooseveltweg 5, Almere) van 19.30 tot 21.30 uur.

Certificaat en geldigheid
Tijdens de les worden de competenties getoetst. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het herhalingscertificaat.
Een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad is 2 jaar geldig. Het advies van de NRR en de Hartstichting is om jaarlijks een herhalingsles te volgen.

Herhalingslessen 2020
Herhalingslessen reanimatie met AED zijn gepland. Je kunt je inschrijven voor een les via de winkel, waarna je het lesgeld a 30 euro betaald. Zodra je de bevestiging van de ontvangen betaling binnen hebt, ben je ook zeker van je plek in deze les.