Menu Sluiten

Nieuwe ALV voor de nieuwe statuten

Op 11 september hielden wij al een buitengewone ALV. Buitengewoon, omdat wij een statutenwijziging in stemming wilden brengen.

Volgens onze huidige statuten kon er alleen gestemd worden over een statutenwijziging als ten minste twee derde van de leden aanwezig of via een volmacht vertegenwoordigd waren. Dit was op 11 september niet het geval.

Volgens die zelfde statuten moesten wij binnen vier weken een nieuwe ALV beleggen, waar alsnog over de statutenwijziging kan worden gestemd, ongeacht het aantal aanwezige leden. Dat uitschrijven doen wij bij deze.

Uitnodiging ALV

Graag nodigen wij onze leden uit voor deze nieuwe ALV, te houden op 7 oktober 2024.

Start: 19:00 uur (zaal is open vanaf 18:45 uur).
Locatie: Baken Stad (Rooseveltweg 5), waar ook de lessen worden gegeven.

De ALV vindt plaats voorafgaande aan de EHBO herhalingsles van oktober, waarop ten tijde van het uitschrijven van de ALV de meeste leden hebben ingeschreven.

Vergaderstukken

Via de link in je persoonlijke uitnodiging kun je alle stukken voor deze vergadering downloaden. We hebben ze samengevoegd tot één document, zodat je alles hebt: agenda, notulen vorige ALV (11-09-2024) en de nieuwe statuten. Het document is een PDF en kan met de gratis reader geopend worden.

Geef een volmacht als je verhinderd bent

Als je verhinderd bent om de ALV zelf bij te wonen, kun je een ander lid machtigen om jouw stem te laten horen. Vul het machtigingsformulier in, te downloaden via de link in je uitnodiging.