Menu Sluiten

Start seizoen 20-21 in september

In de tweede week van september beginnen de herhalingslessen EHBO weer. Alle leden moeten zich inschrijven voor de verschillende lessen zodat we zeker weten dat er niet te veel mensen aanwezig zullen zijn en we de Corona-maatregelen, zoals verwoord in ons protocol, kunnen garanderen. Meer informatie over de inhoud van de lessen, de beschikbare data, de instructeurs etc. staat op de EHBO-pagina (klikken om er direct heen te gaan).
In februari 2021 zal er wederom een lezing zijn. Deze wordt 2 maal gegeven op verschillende avonden zodat we niet teveel mensen tegelijk in de zaal hebben. Het beloofd een interessante en leerzame avond te worden wederom, dit keer verzorgd door iemand van de Hersenstichting.

Na de zomervakantie zullen er ook herhalingslessen Eerste Hulp aan Kinderen en Reanimatie met AED worden aangeboden. Voor deze herhalingslessen kan iedereen met een diploma/certificaat zich inschrijven via de winkel.

We vragen van iedereen die deelneemt aan een van onze activiteiten/lessen, zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, ons protocol en eventueel nog te komen extra maatregelen. Wij proberen als vereniging te voorkomen dat we elkaar in gevaar brengen, want de eerste regel van eerste hulp is niet voor niks: denk aan je eigen veiligheid.