Welkom op de website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Almere.
De Nederlandse EHBO vereniging is in 1893 opgericht. In 1909 werd het Oranje Kruis opgericht op initiatief van ZKH Prins Hendrik. Inmiddels zijn er meer dan 565 aangesloten verenigingen.

Onze vereniging is opgericht op 27 september 1978. Op onze site is allerlei informatie te vinden over de vereniging, de opleidingen, herhalingslessen en evenementen. Op dit moment zijn ruim 500 leden (EHBO, Reanimatie en Kinder EHBO) bij ons ingeschreven.

Leslocatie:
Het Baken Stad College (Vakcollege), Rooseveltweg 5 in Almere Stad

Lestijden:
Van 19.30 - 21.30
Wij geven les op maandag-, dinsdag-, en woensdagavond.


Lesroosters 2017-2018

Door omstandigheden zijn de lesroosters nog niet bekend. Zodra ik meer informatie krijg van de docenten houd ik u op de hoogte. E. Runkat


Vacatures

Wij zijn dringend op zoek naar 2 of 3 gecertificeerde EHBO docenten die ons gezellige team willen versterken. Lijkt dit u iets stuur dan een email naar: secretariaat@ehboalmere.nl


Reanimatie herhalingslessen

In maart zijn wij gestart met de herhalingslessen voor de reanimatie leden. Ruim de helft geeft aan niet op de geplande datum te kunnen. Na een aantal weken blijkt dat ruim 40% van de genodigden niet komt, reageert of betaald. Deze mensen worden zonder bericht uitgeschreven.


EHBO lesseizoen herhalers

Mochten jullie verhinderd zijn of willen wisselen, stuur dan even een email naar je docent.

  • mariska@ehboalmere.nl
  • bernadette@ehboalmere.nl
  • rob@ehboalmere.nl

Inloggen
Sponsors