Welkom op de website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Almere.
De Nederlandse EHBO vereniging is in 1893 opgericht. In 1909 werd het Oranje Kruis opgericht op initiatief van ZKH Prins Hendrik. Inmiddels zijn er meer dan 565 aangesloten verenigingen.

Onze vereniging is opgericht op 27 september 1978. Op onze site is allerlei informatie te vinden over de vereniging, de opleidingen, herhalingslessen en evenementen. Op dit moment zijn ruim 500 leden (EHBO, Reanimatie en Kinder EHBO) bij ons ingeschreven.

Leslocatie:
Het Baken Stad College (Vakcollege), Rooseveltweg 5 in Almere Stad

Lestijden:
Van 19.30 - 21.30
Wij geven les op maandag-, dinsdag-, en woensdagavond.


Vacatures

Wij zijn dringend op zoek naar 2 of 3 gecertificeerde EHBO docenten die ons gezellige team willen versterken. Eind september gaan wij weer starten met de EHBO, EHaK en reanimatie herhalingslessen. Wij geven ook cursussen EHBO, Reanimatie en EHaK. De lessen zijn in de avonduren van 19.30 tot 21.30 in Almere Stad. Op maandag, dinsdag en woensdag avond. Er is die avond altijd een vaste docent van ons aanwezig. Lijkt dit u iets stuur dan een email naar: secretariaat@ehboalmere.nl


Reanimatie herhalingslessen

In maart zijn wij gestart met de herhalingslessen voor de reanimatie leden. Ruim de helft geeft aan niet op de geplande datum te kunnen. Na een aantal weken blijkt dat ruim 40% van de genodigden niet komt, reageert of betaald. Deze mensen worden zonder bericht uitgeschreven.


EHBO lesseizoen herhalers

Mochten jullie verhinderd zijn of willen wisselen, stuur dan even een email naar je docent.

  • mariska@ehboalmere.nl
  • bernadette@ehboalmere.nl
  • rob@ehboalmere.nl

Inloggen
Sponsors